The Flying Door.

Undertitel: The White-tailed Eagle, normaly known as The Sea Eagle, haliaeetus albicilla, its history and life in Denmark over extermination to a dangerous life in a modern country.

I 2004 flyttede jeg til Næstved og på en af de første roture i kajakken ude omkring Gavnø, så jeg pludselig en stor skygge oppe over hovedet, som viste at være en havørn. Det skal bemærkes, at jeg siden tit har observeret denne store og flotte rovfugl under mine tur i kajakken.

Det gav ideen til et 1-rammes tematisk eksponat, som sidst har været udstillet på Nordia 2016 i Finland, hvor det opnåede 80 point.

Det har siden ligget stille siden, da jeg mangler lidt bedre materiale , og måske skal eksponatet indarbejdes i et helt 3. eksponat.

God fornøjelse og kommentarer er velkomne. Med venlig hilsen Erik Kolmos.