Bliv medlem

Bliv medlem af DDM - og få del i de medlemsfordele klubben kan tilbyde sine medlemmer!
 
For 80 kr om året i kontingent får du Motiv Nyt - vort klubblad der udkommer 2 til 3 gange om året.
DDM arrangerer bl.a. motivudstillinger, -byttedage og motiv højskoler, hvor der er mulighed for at få individuelle råd og vejledning på alle relevante niveauer, erfaringsudveksle med andre motivsamlere og bytte.
 
Som medlem af DDM har du adgang til al information der ligger på motivsamler.dk klubbens hjemmeside. Hjemmesiden bliver reglemæssigt ajourført med nyheder indenfor vore forskellige  interesseområder. Herudover bliver du holdt orienteret om arrangementer, udstillinger i ind- og udland m.m.m. 
DDM's medlemsliste hvor medlemmernes samlerområder er anført, er hidtil med ca 2 års mellemrum i en papirudgave. Oversigten er blevet benyttes flittigt til at sohvilket gør det let for dig at lokalisere andre motivsamlere med nøjagtig samme samlerområde som dit eget.
 
Kontingentet for 2011/12 er fortsat 80 kr, hvilket forudsætter, at du i forvejen er A-medlem i en anden klub tilsluttet Danmarks Filatelist Forbund.
Ønsker du at blive A-medlem i DDM, skal du samtidig betale kontingent til Danamrks Philtelist Forbund. Dette kontingent er pt 280 kr pr år. For dette beløb opnår du samtidig adgang til alle de medlemsfordele, der er knyttet til at være medlem af Danmarks Filatelist Forbund.
For nærmere information kontakt klubbens kasserer Søren Juhl Hansen på email kassereren@motivsamler.dk, der ser frem til at modtage din indmeldelse i klubben.