Flotte resultater opnået i Taiwan

 Rejsebrev fra vor udsendte medarbejder i Taiwan Lars Engelbrecht:

Kære venner Så er der resultater fra ROCUPEX 13 – den nationale udstilling i Taipei, Taiwan 2013. Danmark havde tre eksponater i konkurrenceklassen, og de har klaret sig flot med hele to ærespræmier:

  • Peter Bech: The Inflation of Hungary 1945-1946 (5 rammer): 85 point, LV, SP
  • Soren Nordklint: Hell Has Many Names (5 rammer): 81 point, Vermeil
  • John Guldborg Hansen: The Beautiful Parrots and Their Lives (5 rammer): 85 point, LV, SP

Som I kan se bruger Taiwan de internationale medaljeniveauer ved nationale udstillinger. Stort tillykke til vores tre udstillere, og endnu engang tak fordi I med meget kort varsel tilmeldte jer udstillingen. Udstillingen på 350 rammer bliver afholdt i Taiwans 10 etagers (!) postmuseum midt i Taipe. Der er udgivet et nyt frimærke i forbindelse med udstillingen, og postvæsenets filateli afdeling har brugt en måned på at pakke alle forudbestillingerne af frimærket – og der er lange køer (endda med stole arrangeret, så man kan sidde i kø i stedet for at stå) gennem hele den etage, hvor det nye mærke sælges. Jo, der er skam stor samlerlyst i Taiwan! Jeg var i team med to FIP akkrediterede dommere fra Taiwan, og har nu fået trænet en masse i at bedømme eksponater tekstet på kinesisk (!). Australien var også inviteret, og Gary Brown er dommer herfra. Gary og jeg holdt seminarer i går i henholdsvis posthistorie og helsager – og de måtte sætte ekstra stole ind – der var fuldt hus med ca 100 deltagere. Seminaret blev simultantolket til kinesisk, og alle slides var oversat til kinesisk. Meget professionelt. Vedhæftet et enkelt billede fra udstillingen. Endnu engang tillykke til vores danske udstillere.

Mange hilsner Lars Engelbrecht Et stort tillykke til de tre udstillere fra KPK! Vi er stolte af de resultater i har opnået.