The Horse .. A description of the horse and its importance to mankind.

Da jeg første gang skulle fortælle om opbygningen og struktureringen af et tematisk eksponat i en klub, kom jeg til kort med mit daværende eksponat. Det manglede logik i planen, balance i eksponatet og i strukturen, så jeg besluttede at udvikle et materiale, der tog højde for dette.

 

Jeg havde brug for et nyt tema som grundlag for dette materialet, og valget faldt på hesten, ikke fordi jeg havde noget filatelistisk materiale med heste, men fordi hesten har en historie, der er nært knyttet til mennesket, og som jeg er fascineret af.

 

Det varede dog ikke længe, før en masse hestemateriale hobede sig op på mit skrivebord, så det var ret naturligt at begynde opbygningen af et eksponat efter de principper, jeg fortalte om.

 

Eksponatet hentede sin første medalje på ROFRIM 1987. Siden har samlingen gennemgået mange forandringer og deltaget i mange udstillinger – sidst på EFIRO 2008 i Bukarest, hvor den fik 91 point, guldmedalje og ærespræmie for den tematiske bearbejdelse.

 

- men god fornøjelse med at se på den.

 

Frode Vesterby Knudsen

 

Efter at ovenstående blev skrevet har eksponatet opnået endnu en guldmedalje på Ibra 2009 i Essen - hvor det opnåede 91 point..

 

Du kommer til eksponatet ved at klikke på rammenumrerne nedenfor: